Όλα ξεκίνησαν πριν από 4 χρόνια όπου 4 συνάδελφοι αποφασίσαμε να κάνουμε ένα ταξίδι με μηχανές στο εξωτερικό για πρώτη φορά.


Αρχικά το ταξιδι μας ήταν σχεδιασμένο να γίνει στις Δαλματικές ακτές αλλά λόγω έντονων βροχοπτώσεων αποφασίσαμε να πάμε στις Άλπεις. 


Έκτοτε πολλά έχουν αλλάξει και από τεσσερις έχουμε γίνει πάνω από 20! Το 2007 είμασταν 4, το 2008 9 το 2009 7 και φέτος 14 χωρίς αυτους που ακύρωσαν την τελευταία στιγμή λόγω ανωτέρας βίας.


Κάθε χρόνο κάνουμε 2 ταξίδια, ένα διάρκειας δέκα ημερών και ένα τεσσάρων. Το μεγάλο λαμβάνει χώρα τέλος Μαϊου ή αρχές Ιουνίου, και το μικρό μέσα Σεπτέμβρη.


Μετά το πέρας του μικρού ταξιδιού μαζεύομαστε να αποφασίσούμε ποίος θα είναι ο επόμενος προορισμός. Η συνάντηση γίνεται ανάμεσα στα μέλη και ο καθένας μπορεί να καταθέσει μία ή παραπάνω προτάσεις. Στο τέλος της συνάντησης ψηφίζουμε τις 2 καλύτερες και αυτοί ή αυτος που τις αντιπροσωπεύει καλείται να παρουσιάσει με περισσότερες λεπτομέρεις, ένα μήνα αργότερα, όπου ψηφίζουμε για την επικρατέστερη.


Αρχές Ιανουαρίου μαζευόμαστε πάλι και όπου μοιράζουμε αρμοδιότητες και ξεκινάμε τη τελική προετοιμασία.

.......


Πολλοί ίσως αναρωτηθείτε από που βγαίνει το όνομα ALOUROI. Η ειρωνεία είναι ότι το όνομα το σκαρφίστηκε κάποιος ο οποίος ποτέ δεν κατάφερε να μας ακολουθήσει! Ακούς Φάνη!

Για να μην μακρηγορούμε, ALOUROI ήταν το όνομα της ομάδας των αλουροειδών που βοήθούσαν τους Thunder Cats :)